top of page
Mark van Lenthe-64 team.jpg

Valenth

Mens & organisatieontwikkeling voor ambitieuze merken. De sleutel tot het realiseren van jouw ambities. Wij durven door onze onafhankelijke rol voor het hoogst haalbare te gaan waarbij we organisatiedoelstellingen koppelen aan het (wenselijke) gedrag van de mens.  Zo worden we samen succesvol.

Onze naam

Valenth. Een korte naam, met een uitgebreide betekenis. Veel mensen denken dat het een samenvoeging is van de achternaam: Van Lenthe. Maar zo is de naam niet ontstaan. Valent (zonder h) is een afgeleide van valide, wat vrij vertaald staat voor juiste of krachtige manier van kijken naar mens & organisatieontwikkeling. Mens & organisatieontwikkeling is aan de merknaam toegevoegd en staat symbool voor gedrag (mens) en het realiseren van ambities  (organisatieontwikkeling). Samengevat staat Valenth voor: "op krachtige wijze bezig zijn met het behalen van resultaat voor ambitieuze organisaties door de focus te leggen op gedrag".

Ons dagelijks streven

Onze sportieve en gedreven mensen maken samen Valenth. Vanuit Noord-Oost Nederland werkt iedereen samen aan een gedeelde passie: het dagelijks creëren van effectieve mens & organisatieontwikkeling. Door zowel het succes- als de pijn van de organisatie te begrijpen en te doorleven kunnen we vanuit een onafhankelijke rol adviseren & begeleiden. De mensen van Valenth zorgen voor direct resultaat in de vorm van zichtbare en blijvende verandering in gedrag, proces en besturing. 

 

Het doel van elke organisatie is het realiseren van een dienst of eindproduct. Om dit doel te bereiken is het noodzakelijk om de taken die daarvoor nodig zijn, onderling op elkaar af te stemmen. Alleen dan kunnen de medewerkers binnen de organisatie zinvol en effectief meewerken aan de doelstellingen van de organisatie én hun gedrag hierop afstemmen. 

Onze eigen ambitie? Valenth wil blijvende impact creëren door dagelijks te werken aan het waarmaken van organisatie ambities. Pas wanneer de ambities van onze opdrachtgevers worden gehaald zijn wij tevreden. Daarom kan je ervan uitgaan dat we altijd het uiterste doen in onze projecten. Elke tevreden klant is een stap in de richting om onze eigen ambitie waar te maken. 

Wij werken al jaren voor mooie opdrachtgevers waarbij we acteren vanuit vertrouwen en een resultaatgericht perspectief, aangevuld met ervaring uit de topsport en een dosis plezier. 

Partners

vitalr-logo-kleur_edited.png
thomas-international-logo_edited.png
bottom of page