top of page

Leergang Ambitie & gedrag

In samenwerking met televisiepersoonlijkheid Jan Versteegh en Gerard Dielessen,voormalig directeur van NOS en NOC*NSF.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij een young potential uit de regio Zwolle en ben je op zoek naar een uitdaging die jouw persoonlijke en professionele groei een boost geeft? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onze gloednieuwe leergang Ambitie & Gedrag is een unieke kans om jouw grenzen te verleggen en jouw persoonlijke ambitie waar te maken.

Jan-Versteegh---c-tten.jpeg

Wat kan je verwachten?

Wat maakt deze leergang zo uniek? Allereerst zijn er de inspirerende gastsprekers die hun sporen hebben verdiend op nationaal niveau. Jan Versteegh, de veelzijdige televisiepersoonlijkheid, en Gerard Dielessen, de oud CEO van NOS en NOC*NSF, delen hun persoonlijke ervaringen en inzichten met jou. Hierdoor leer je niet alleen van hun succesverhalen, maar ook van de uitdagingen die zij hebben moeten overwinnen om hun doelen te bereiken.

Grenzen verleggen

 

Daarnaast is er de uitdaging om fysieke grenzen te verleggen. Tijdens de leergang ga je deelnemen aan diverse activiteiten die je uitdagen om buiten je comfortzone te treden. Zo ontdek je wat je allemaal in je mars hebt en hoe je deze vaardigheden kunt toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen.

Persoonlijke ontwikkeling

 

Maar het meest belangrijke aspect van de leergang Ambitie & Gedrag is dat jij zelf aan de slag gaat met het waarmaken van jouw eigen ambitie. De leergang is opgebouwd uit acht bijeenkomsten waarin je samen met andere deelnemers aan de slag gaat om jouw doelen te formuleren en deze te realiseren. Je wordt hierin begeleid door de ervaren coaches Erik Jutstra en Mark van Lenthe die jouw persoonlijke ontwikkeling als uitgangspunt nemen.

Gerwin-Lennips-270x270-vrijstaand_edited

Gerwin Lennips

Projectmanager Vrieling Adviesgroep

Wat een geweldige ervaring was dit, een combinatie van sportief bezig zijn én samen werken aan je eigen doelen en die van anderen. Mark en Erik brengen veel ervaring met zich mee, stellen de juiste vragen en geven je ook handvaten waar je mee verder kan. Een jaar later hebben we het nog steeds hierover, zo’n ervaring gun je iedereen!

Nick profiel foto_edited.jpg

Nick van Klinken

Mede-eigenaar www.alleeninkt.nl

Ik heb geen seconde getwijfeld en achteraf ook geen seconde spijt gehad van mijn deelname.

Door het aanbod van inhoudelijke sessies die gecombineerd worden  met sport, kon ik werken aan mezelf en kreeg ik een goede spiegel voorgehouden. Ik zou het iedereen aanraden.

Doe jij mee?

De leergang is bedoeld voor maximaal 10 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer en dat er ruimte is voor interactie en feedback.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en wil jij werken aan jouw persoonlijke en professionele groei? Schrijf je dan nu in voor de leergang Ambitie & Gedrag en maak van jouw ambitie werkelijkheid!

IMG_20220421_184139_edited.jpg

Deelnemen of informatie?

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Wees er snel bij en meld je aan. Vol = vol.

Laat je gegevens achter of mail naar info@valenth.nl en wij nemen contact met je op. Je zit nog nergens aan vast, we informeren je graag. 

Bedankt, je hoort van ons!

bottom of page