top of page

Persoonlijk Profiel Analyse

Bewezen effectief: aan de slag met gedrag binnen organisaties

Het voortbestaan van een organisatie valt of staat met de kwaliteit van samenwerkings-verbanden tussen collega's. Organisaties die streven naar een volmaakte afstemming tussen individu en organisatie presteren het beste. Door het belang en gedrag van het individu te koppelen aan het belang van de organisatie ontstaat een productieve samenwerking. 

Het streven naar een succesvolle organisatie vereist aandacht voor de vele factoren die daaraan bijdragen. Dit goed organiseren is een continu proces en minder beheersbaar dan we zouden willen. Valenth begeleidt organisatie en individuen om bewust bezig te zijn met focus op resultaat.

De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) helpt je om de juiste inzichten te krijgen in de gedragsvoorkeuren van teamleden en directe collega's.

Van één van onze opdrachtgevers:

"De Persoonlijke Profiel Analyse zorgt bij ons de komende jaren voor een omzetstijging van 20%"

wetenschappelijke onderbouwing

aandachtspunten voor ontwikkeling

prestatiemanagement

teamrollen en communicatie

Hoe werkt een PPA?

De persoonlijk profiel analyse is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in kaart te brengen. 

1. Digitaal assessment in  slechts 8 minuten

Het assessment bestaat uit 24 vragen die je digitaal kan beantwoorden. Er bestaat geen goed of fout, het gaat om jouw eigen voorkeuren.

2. Gedetailleerde rapportage

Het rapport geeft een duidelijk beeld over je werksterkten, motivatoren, grootste vrees in je werkomgeving, communicatie- en managementstijl en waarde voor de organisatie.

3. Interview
met assessor

Tijdens het interview met een gecertificeerde analist worden de uitkomsten van het assessment teruggekoppeld en besproken. Vanuit deze persoonlijke begeleiding worden de inzichten vertaald naar de praktijk.  

De analyse laat zien hoe mensen zichzelf zien in gunstige of moeilijke werkomstandigheden. Op basis van gedragsvoorkeuren kan een teamanalyse en ontwikkelplan worden ontworpen om ambities te realiseren. Meer weten? info@valenth.nl 

Deze organisaties hebben de waarde van focus op gedrag al ervaren

logo-vericon-280_edited.png
logo prins_edited.png
De-Jong-en-Laan-e1523538870563_edited.png
logo_duvast_edited.png
logo bureau strak_edited.png
bottom of page