top of page

Valenth skill centre

Bewust succes door grip op onbewust gedrag

Vrouw met tablet

Potentieel ontgrendelen

In onze workshops en leergangen nodigen we deelnemers uit om de diepten van persoonlijk leiderschap te verkennen, de fundamenten van organisatieontwikkeling te begrijpen en het subtiele spel tussen bewust en onbewust gedrag te ontdekken.

 

Bij Valenth skill centre geloven we in het potentieel dat in elk individu schuilt en streven we ernaar om dit potentieel te ontgrendelen door grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te bieden.

Programma's

Onze programma's zijn ontworpen om deelnemers fysiek en mentaal in beweging te brengen. Door middel van dynamische activiteiten en interactieve sessies dagen we mensen uit om hun comfortzone te verlaten en nieuwe manieren van denken en handelen te verkennen. Uiteraard ondersteund door de nodige wetenschappelijke theorie.

Bij Valenth hanteren we een unieke benadering van gedragsontwerp, waarbij we de kracht van ambitie en gerichte actie combineren om duurzame verandering te bewerkstelligen.

 

Door bewust te worden van de patronen en gewoonten die ons beperken, kunnen we effectiever werken aan het realiseren van onze doelen en ambities. Dit doen we onder andere aan de hand van:

  • Workshops

  • Kleedkamersessies

  • Leergang(en) 

  • Talent trainingen 

  • Intensive (buitenland)

Bergtocht
Nick profiel foto.jpg

Ervaring oud deelnemers

“Ik liep al wat langer rond met een aantal vragen die mij bezig hielden. Ik was niet trots op wat ik deed, stond niet open voor complimenten en schopte tegen het wereldje van de ‘elite’. Van die onderwerpen waarvan je zou kunnen denken; ach, stel je niet aan, het gaat (zakelijk en privé) hartstikke goed en kijk eens wat je tot nu toe hebt neergezet. Toch bleven die vragen terugkomen en toevallig kwam toen het belletje van Mark die mij uitnodigde voor de workshop van het Valenth Skill Centre. Dat kwam voor mij op het juiste moment. Ik heb geen seconde getwijfeld en achteraf ook geen seconde spijt gehad van mijn deelname.

Door het aanbod van inhoudelijke sessies die gecombineerd worden met sport, kon ik werken aan mezelf en kreeg ik een goede spiegel voorgehouden.

 

Zo klinkt mijn verhaal misschien zwaar, maar er is tijdens het traject veel ruimte voor humor en gezelligheid waardoor je met deelnemers een sterke band opbouwt. Terugkijkend op mijn afgelopen jaar zijn deze dagen toch echt één van mijn hoogtepunten geweest. Ik zou het iedereen aanraden.

Nick van Klinken - eigenaar Alleeninkt

bottom of page